2013-02-28 19:39:20• hírek • Szatmar.ro

Balhé az Olimpia nyírbátori meccsén, csúszhat a kezdés

Könnyen elképzelhető, hogy csúszni fog az Olimpia bajnoki rajtja. A Csík Tibor edzette csapat azonban addig is játssza felkészülési mérkőzéseit. Igaz, legutóbbi eléggé balhés véget ért.

A Román Labdarúgó Szövetség terve szerint az Olimpia jövő szombaton vívja első idei bajnokiját, amikor a Gyulafehérvári Europát látja vendégül. Jelen pillanatban azonban nem tudni, hogy a mérkőzésre sor kerül-e egyáltalán, mivel a közép-erdélyi város csapata komoly anyagi nehézségekkel küszködik.

Az viszont biztos, hogy az Olimpia addig három mérkőzésen is pályára lép még. Pénteken Érmihályfalván vesz részt egy hármas tornán a helyi Unirea és a negyedik osztályos Nagyváradi Partium FC ellen. A tornán mindenki játszik majd mindenkivel, a mérkőzések 45 percet tartanak.

Ezt követően jövő szerdán a második vonalban szereplő Botosani lesz az Olimpia vendége - a moldovaiak a félixfürdői edzőtáborból hazafelé menet állnak meg a mérkőzés erejéig.

Csík Tibor csapata legutóbb Nyírbátorban lépett pályára szerda este - lámpafényes mérkőzése azonban botrányosan ért véget. A 80. percben Gavrilescu kapott egy csúnya rúgást, majd dulakodás alakult ki a pályán, így a bíró jobbnak látta lefújni a találkozót. Gavrilescu, Roghina és Feier góljaival 3-1-re vezetett ekkor az Olimpia.

„A bíró eléggé engedte a kemény játékot és a belemenéseket a hazaiak részéről, még szerencse, hogy Gavrilescu sérülés nélkül megúszta az esetet. Amúgy a csapat nagy játékkedvvel futballozott, jó volt a fiúk hozzáállása, és a helyzetkihasználás terén is javulás volt tapasztalható, pedig a mérkőzéseken kívül csak két-három labdás edzést tudtunk tartani. Persze technikailag és taktikailag még van mit dolgozni a hátralévő időben, az erőnléttel nincs gond, és szerencsére a komolyabb sérülések is elkerülték a csapatot. Jelen pillanatban úgy vélem, olyan 60-70 százalékosan vagyunk felkészülve a bajnoki rajtra " - jegyezte meg Csík.

Nyírbátor-Szatmárnémeti Olimpia 1-3
gólok: Pálvölgyi (45.), illetve Gavrilescu (13.), Roghină (29.), Feier (52.)
Az Olimpia összeállítása: Miron - Moş, Sabău, Mureşan Fl., Iuhas, Gavrilescu, Villand, Roghină, Molnar, Kinczel, Feier. Játszottak még: Glodean, Micaş, Hanus, Dragoş, Marinaş.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: